Minun seksuaalisuuteni ja olemukseni

Monessa kerroksessa asustaa minun seksuaalisuuteni. Vaikka oikeasti se on vapaana ja villinä, pyhänä ja kauniina koko olemuksessani, sen päällä on ollut paljon kerroksia. Ne kerrokset sisältävät menneisyyttä, sen tuomia muistoja, haavoja vääristymiä, malleja, rooleja, toiveita. Sinne on mahtunut paljon häpeää, surua, riittämättömyyttä, himoa ja sen piilottamista ja jopa kauhua.

Olen pelännyt seksuaalisuutta ja sen voimaa. Olen piilottanut sen, jotta olisin hyväksytympi varsinkin naisten keskuudessa - jotta en aiheuttaisi kateutta. Olen piilottanut sen myös siksi, etteivät miehet haluaisi minua, koska olen halunnut miellyttää ja pelännyt, etten uskaltaisi tai osaisi laittaa omia rajojani. Olen piilottanut sen, koska olen tunnistanut, että kun se oikein villinä elää minussa en aina tiedä pystynkö sitä hallitsemaan. Olen pelännyt, että satutan itseäni ja muita. On ollut paljon pelkoa ja piilotusta, joka on johtanut monenlaisiin häkkeihin ja kaltereihin ympärilläni. Nämä häkit ovat rajoittaneet minua olemasta sitä mitä todella olen. Ne ovat myös rajoittaneet elämää tulemasta minun kauttani näkyväksi. Tämän elämänvoiman, seksuaalisuuden, kahlitseminen on myös aika ajoin sairastuttanut kehoni ja saanut elämäni pysähtymään.

Kuitenkin minussa elää Villi Nainen ja Pyhä Jumalatar. Toisessa on jotain alkukantaista vahvaa Äiti Maan voimaa, joka synnyttää ja luo. Tulellaan se polttaa kaikki vanhat roolit ja mallit elämästäni, taistelee soturinaisen tavoin. Puolustaa omaa totuuttaan ja kunnioittaa myös muiden totuutta. Jumalatar rakastaa ehdoitta. Se omistaa oman voimansa, viisautensa ja rakkautensa. Sen tietoisuus on laaja ja se ymmärtää itseään ja toisia syvemmiltä tasoilta. Jumalatar kokee yhteyttä itseensä ja sitä kautta toisiin. Se tunnistaa sisarensa ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja elämää heidän kanssaan. Jumalatar kunnioittaa ja arvostaa myös miesten voimaa ja pyhää maskuliinisuutta. Ei kilpaile miesten kanssa, vaan tietää ja tunnistaa pyhän liiton, joka feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta syntyy oman itsen sisälle ja sitä kautta myös naisen ja miehen välille. Jumalatar juhlistaa tätä elämää ja ymmärtää todella sen kauneuden ja pyhyyden.

Tunnistan, että tässä hetkessä tehtäväni on tulla esiin voimassani, totuudessani, viisaudessani ja koko olemuksessani. Se on minun lahjani elämälle!


Se on minun kutsuhuutoni sinulle, Sisareni! Tule mukaan, omista oma voimasi ja pyhyytesi. Leiki kanssani. Anna minun nähdä ja ihailla sinun sisäistä ja ulkoista kauneuttasi. Me olemme samaa heimoa ja kuulumme yhteen. Se on minun kutsuni sinulle Mies! Se on merkki siitä, että tunnistan sinut nyt. Arvostan ja kunnioitan sinun voimaasi, viisauttasi, tietoisuuttasi ja rakkauttasi. Se on kutsu yhdistämään ruumiimme, sielumme ja henkemme. Sillä emmehän me koskaan ole erillisiä olleetkaan.