Aamu-uutiset vai alasti tanssiminen?

Tänään aamulla suuntasin askeleeni yrittäjille tarkoitettuun koulutukseen. Astun ovesta sisään ja otan itselleni kupin kahvia ja jään kuuntelemaan käynnissä olevaa keskustelua.

Kuulen ihmisten puhuvan aamu-uutisista ja niiden tasosta. Pohtivan ääneen kuinka uutisten katsominen vaikuttaa tunnelmaan ja onko hyötyä katsoa niitä. Joku vastustelee niiden katsomista ja toinen puolustelee. Joku ihmettelee miten voi pysyä ajan tasalla maailman menosta jos ei katso uutisia.

Nauru kasvaa sisälläni ja suupieleni alkavat väkisinkin kääntyä ylöspäin vaikka kuinka yritän piilotella hihitystäni.

 

Voitko arvata miksi?

Silmiini piirtyy kuva omasta aamustani.

Nimittäin minun aamuni alkoi "hieman" toisella tavalla...

 

"I call you when I need you, my heart's on fire

You come to me, come to me wild and wired

Oh, you come to me, give me everything I need

 

Give me a lifetime of promises and a world of dreams

Speak the language of love like you know what it means

Mm, and it can't be wrong, take my heart and make it strong, babe

 

You're simply the best, better than all the rest

Better than anyone, anyone I ever met

 

I'm stuck on your heart, I hang on every word you say

Tear us apart, baby, I would rather be dead”

 

-Tina Turner, The Best-

 

Tina Turnerin The Best soi kodissani täysillä ja jokainen soluni sykkii tuosta musiikista. Antaudun musiikille ja tuolle tunteelle. Laulan sydämeni kyllyydestä ja keinutan lanteitani. Annan musiikin viedä minut hurmiolliseen tanssiin. Nautin naiseudestani ja liikkeen voimasta. Musiikki vie minut peilin eteen, nautin näkemästäni ja annan palaa täysillä. Ja tämän kaiken teen täysin ALASTI.

 

Olen ELOSSA ja olen NAINEN!

Voisiko siis päivä paremmin alkaa..

Tämä on minun aamuharjoitukseni.

 

Tanssi palauttaa minut omaan kehooni, omaan sydämeeni ja feminiiniseen olemukseeni. Muistuttaa elämän lahjasta ja omasta ihanuudestani. Tämän avulla pysyn paremmin omassa itsessäni ja voimassani päivän ajan. Olen energinen sekä elossa ja loistan sitä aivan varmasti myös ympärilleni. Näin voin jakaa hyvää oloa myös toisille kuluttamatta itseäni loppuun.

Ja voin kertoa, että tämä päivä on monella tapaa ollut aivan mahtava ja antoisa :)! Ja uskon, että aamuharjoitukseni avulla, jaksoin myös ottaa paremmin vastaan sisältörikkaan koulutuspäivän tärkeät opetukset (Intotalo).

 

Ja rakas Nainen (myös miehetkin saa tehdä :)), nyt haastankin sinut!

 

Kokeile huomisaamuna tehdä sama. Tanssi sydämesi kyllyydestä kotonasi alasti peilin edessä lempibiisisi tahtiin. ANNA PALAA BEIBI! Anna kehosi keinua ja kerro itsellesi miten upea olet. Kiitä, että saat elää tämänkin päivän.

 

Minä lupaan kokeilla aloittaa aamuni uutisilla. En ole vuosiin enää katsonut uutisia ja suoraan sanoen ei voisi vähempää kiinnostaa aloittaa päivääni sillä tavoin. Mutta lupaan viedä myös itseni epämukavuusalueelle. Miksikö? Enhän voi muuten tietää ja kertoa itselleni sekä teille kuinka se vaikuttaa olooni ja energiaani.

 

Mitä tapahtuu jos keskityn ensisijaisesti ennemmin itseni ulkopuolella tapahtuviin asioihin kuin omaan hyvinvointiini?

Auttaako uutisten loppukevennys keventämään oloni uutisten aiemmin tuomasta raskaasta energiasta?

Lupaan kertoa sinulle miten minulla menee. Haluaisin todella myös kuulla, miten sinun päiväsi sujuu, kun aloitat sen suosittelemallani aamuharjoituksella ;).

Sykkivin terveisin,

Heidi