Lapsi valitsee vanhempansa

Lapsi valitsee vanhempansa kansi.png

Tulen avaamaan oven ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi intuitiiviseen energiahoitooni. Ilahdun sinut nähdessäni ja yllätyksekseni et tulekaan yksin. Aurassasi näkyy lapsi, joka on alkanut lähestyä sinua energiatasolla. Minua hymyilyttää. Lapsi on todella innoissaan ja kertoo ylpeänä minulle, että sinut hän on valinnut äidikseen. 

Aloitamme hoidon...

Ja nyt lapsi hyppii ja pomppii ympärilläsi ja pyytää minua kysymään asiasta sinulta. Hän haluaa tehdä selväksi, että odottaa lupaa syntyä maailmaan. Kerron sinulle tästä asiasta. Hätkähdät nauraen ja kysyt, eikö minulta pysy mikään salassa. Ja nauramme molemmat ja toteamme samalla, ettei mikään kyllä pysy salassa: lapsen hankinta on ollut mielessäsi vain hetken aikaa pohdinnan tasolla.

Huvittuneena totean, että ei ihme, sillä lapsi on hyvin innokas tulemaan maailmaan. Ja on kuulemma tulossa heti, kun vain annatte luvan sen tapahtua. 

Minua ohjataan hoitamaan kohdun aluetta

Kohtuasi aletaan valmistella vauvan tuloon. Liikutun aina nähdessäni tämän. Se on jotain niin uskomattoman kaunista. Tämän maailman sanat ja värit eivät riitä eivätkä pysty sitä kuvaamaan. Mutta yritän parhaani, jotta pystyisin välittämään siitä edes pienen osan.

pregnant-2021797_1920.jpg

Kohtuusi valutetaan hopeista elohopean kaltaista nestemäistä valoa. Tuo hopeinen valo sisältää ikään kuin miljoonia timanttihiukkasia, jotka välkehtivät taianomaisesti hopean seassa.

Näky on sanoinkuvaamattoman kaunis

Kohtuvalo valmistelee äidin vastaanottamaan uuden sielun. Se tekee myös kohtuun asettumisen sielulle helpommaksi, koska kohtuvalo on hyvin hienovaraista ja korkeavärähteistä valoa. Näin ollen se on lähempänä sielun omaa värähtelytaajuutta.

Tämä hetki on pyhä

Lähelläsi on paljon henkimaailman auttajia sekä enkeleitä, jotka siunaavat sinut äitiyteen.

Hyvästelemme hoidon päätyttyä ja jään odottamaan innolla, koskahan meinaatte puolisosi kanssa antaa sielulle luvan tulla maan päälle.

Ei mene kauan, kun saan sinulta tiedon, että olet raskaana

Tulet uudelleen hoitooni ja näen kuinka sielu on paljon lähempänä sinua. Voi mikä liikutus ja onni! Ne valtaavat myös minut. Kerta toisensa jälkeen saan todistaa sitä asiaa, että kun sielu on valinnut vanhempansa ja on valmis tulemaan tähän maailmaan, se todella tulee HETI.

Toisaalta olen todistanut usein sitäkin, että jos sielun ei kuulu syntyä vielä eikä se ole luonut äitiin yhteyttä tai sen ei kuulu tulla tietyille vanhemmille, se ei todellakaan tule. Silloin joudumme usein odottelemaan tai mahdollisesti jopa vaihtamaan kumppania, jos sisimmän ääni myös niin ohjaa. 

Sinun ja vauvan sielujen välille on muodostunut valtavan kaunis kultainen sidos

baby-200760_1920.jpg

Tämä sidos yhdistää vauvan äitiin. Se on ikään kuin energiatason napanuora. Vauva kehittyy masussasi turvallisesti rakkautesi hellässä huomassa. Vielä jonkin aikaa vauvan sielu matkailee myös muualla hakemassa oppia ja valmistautumassa, ennen kuin asettuu pysyvästi tulevaan kehoonsa.

Uudet sielut tulevat paikasta, jonka värähtelytaajuus on korkeampi kuin meidän taajuutemme täällä maan päällä. Niinpä uudet sielut käyvät aluksi kehossaan vain pieniä hetkiä, jotta ne voivat totuttautua tähän taajuuteen. 

Odotan innolla tämän uuden sielun syntymistä. Näihin sieluihin, joiden äitejä olen saanut kunnian hoitaa raskausaikana, on aivan erityislaatuinen side. 

Missähän sut tehtiin?
Tähtien tuolla puolella
muovailtiin huolella

Ethän sä ikinä
kadota tuota katsetta?
Mitähän sä vielä kantaa voit
korkealla kun noin sä soit
Ei mitään tuu niin painavaa
et se sinut musertaa

Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan

-Johanna Kurkela: Ainutlaatuinen-
baby-2577550_1920.jpg