Sabotoitko omia unelmiasi?

shutterstock_452513506.jpg

Kuvittele itsesi piiriin istumaan kanssani. Ympärilläsi on myös muita ihmisiä. 

Kysyn mitä toivot ja tahdot elämältä?

Kuulen hieman voimattomia huokauksia ja joku tuumaa, että siinäpä vasta vaikea kysymys. 

Yksi ryhmäläisistä uskaltaa kertoa, että rakkautta. Pyydän tarkentamaan, mitä rakkaus sinulle tarkoittaa? Mitä se olisi ihan konkreettisesti elämässäsi? Miten voit alkaa antaa sitä itsellesi?

Yksi kertoo, että tahtoo puolison rinnalleen. Ja seuraavaan hengenvetoon lisää, ettei vielä. Okei, kysyn minkälaisen puolison tahdot? Paljonko sinussa itsessäsi on näitä asioita ja piirteitä (sillä samankaltaisuus vetää puoleensa vetovoiman lain mukaan)? Milloin olet valmis vastaanottamaan puolison jos et vielä ole?

Yksi kertoo ettei hän tiedä mitä tahtoo elämältä. Hän on omien sanojensa mukaan se tyyppi jolle kaikki aina käy. Ei hänellä ole väliä. Hmm… Eikö todella sinulla ole väliä mitä elämä tuo kysyn?

Yksi haluaisi uuden työn, koska on aivan loppu siitä tuskasta mitä nykyinen työympäristö aiheuttaa. Mutta ei ole valmis päästämään kuitenkaan irti nykyisestä työstään. Näen kuinka hänen eetterikehonsa on alkanut supistua ja tiedän, että tämä on merkki siitä, että pian fyysinen keho alkaa oireilla. Joudun hieman kovistelemaan häntä. Tuomaan näkyväksi sen mitä näen. Ja kertomaan kuinka nyt on tietoisen valinnan paikka.


Mutta nyt on aika kääntää katseen sinuun, rakas lukija. Mitä sinä tahdot ja toivot elämältä? Jos olisin kanssasi kuuntelisin ilolla sinun toiveesi ja luultavasti sen jälkeen saattaisin pyytää sinua vielä vähän tarkentamaan ja tuomaan sen konkreettiseen muotoon pala palalta.

Me itse luomme kurjuutemme ja onnemme. Meillä on oma tahto, jolla voimme muuttaa suuntaa elämässämme. Mieli voi luoda vankilan, koska se pelkää uutta ja tuntematonta. Sinulla on vankilan avaimet ja voit itse valita milloin astut tuosta ahtaasta sellistä ulos. 

Ja jos päätät astua...


Ensimmäinen juttu on, että uskallat pyytää ja tilata! 

Se on sinun tehtäväsi. Ja kukaan muu ei voi tehdä ja tietää sitä puolestasi. Muista olla selkeä, kun tilaat. Mieti mitä todella tahdot. Tee lista. Muista että voit tehdä sen myös hymyillen ja nauttien. Tämä on hauska osuus, älä rajoita sitä uskomuksillasi tai mielen rajoituksilla.

Kun olet ilmoittanut tahtosi, elämä pyytää sinua uskomaan ja luottamaan. 

Kuunneltuani vastauksia, jatkan kertomalla omista elämäni isoista päätöksistä. Kerron niissä olen kokenut, että minun on ikään kuin hypättävä tutulta ja suhteellisen turvalliselta vuoren rinteeltä alas. Olen näissä kohdissa usein anellut elämältä, että se näyttäisi minulle minne hyppään ja mitä on tulossa ja toisi sen jo elämääni ennen hyppäämistä. Mutta ehei, ei se niin toimi. Sisälläni on aina ollut näissä kohdissa tieto, että minun on uskallettava hypätä tuntemattomaan. Tieto siitä ,että tällä tavoin elämä kysyy luottamustaan siihen.

Matti Nykäsen lausahdus kuvaa hyvin tätä fiilistä:

"Kun sä lähdet hyppyyn, sä olet ihan yksin. Sä joudut siinä hyppyrinnokalla tekemään yksinäsi ihan omat ratkaisut. Sä oot siellä ylhäällä ihan up yours."

Jokainen kerta kun olen hypännyt ja luottanut, elämä on tuonut jotain huimasti parempaa kuin ikinä uskalsin tahtoa. Mutta minä olen luottanut ja uskonut. Luottanut ja uskonut siihen näkymättömään unelmaan ja toiveeseen, mikä ei ole vielä ilmennyt näkyvässä.

Ensin siis pyydät ja tilaat, ilmaiset tahtoasi.

shutterstock_617018690.jpg

Seuraava askel on uskominen. Luottaminen siihen mikä ei vielä näy. Sinun täytyy uskoa ja luottaa.

 

Ethän sanoillasi ja ajatuksillasi terrorisoi tulevassa ilmentyvää tahtomistasi?

Jatkan opetustani ja kerron, että jos tilaat puolison, mutta viivytät ja estät sen tulon, jos seuraavana päivänä toteat ettet sinä mihinkään miestä tarvitse, vaan selviät aivan yhtä hyvin itseksesi.

Jos kaipaat rahallista menestystä työssäsi, on sinun kerrottava ja tilattava selkeästi mitä se summana oikein tarkoittaa ja mitä menestys sinulle on? Jos lyöt hanskat tiskiin tässä kohtaa ja päätät, että on niin vaikeaa miettiä sellaista, niin varmasti tilaat vaikeaa tämän suhteen jatkossakin. Sinun on tiedettävä oma arvosi.

Tämän jälkeen muistutan, että on sinun tehtäväsi pitää oma energiasi sillä taajuudella, joka luottaa ja uskoo. Sinun ei tarvitse tietää miten se tapahtuu, sinun tehtäväsi on luottaa, että se tapahtuu. 

“Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte.”
(Matt. 21:22)

shutterstock_667327660.jpg

Ja viimeinen vaihe on uskaltaa ottaa vastaan.

 

Tämä saattaakin olla monelle se todellinen haaste. 

Jos vaikka suuri rakkaus kävelee eteesi, voi olla että säikähdät ja lähdet karkuun. Tai sitten, jos uskallat ottaa vastaan, mutta pian saat kokea valtavan rakkauden ja onnen määrän, voivat pelot alkaa nousta menettämisen mahdollisuudesta. Näissä tilanteissa saattaa silloin käydä niin, että päätät itse hylätä rakkauden, siitä pelosta käsin että hän hylkäisi sinut.

Tai jos joku tarjoaa sinulle rahaa tai menestystä tuovaa työtä et uskallakkaan ottaa sitä vastaa, koska löydät sisältäsi kohdan joka vakuuttaa ettet ole sen arvoinen.

Uskalla siis hypätä elämän virtaan ja mennä virran mukanana, tahtoa ja ottaa ilolla sekä kiitollisuudella syli avoinna tahtomasi vastaan. Älä takerru pelon tuomiin esteisiin kiinni matkallasi, vaan luota ja anna elämän kuljettaa sinua. 

“Universumi pitää vauhdista. Älä siis viivyttele. Älä epäröi. Älä jahkaile. Kun saat tilaisuuden, kun saat virikkeen, kun saat sisäisen sysäyksen toimia, toimi. Se on sinun tehtäväsi. Muuta sinun ei tarvitse tehdä.”
(Joe Vitale)

Sinussa on paljon suurempi voima kuin ikinä voit kuvitellakaan. Omista se niin elämäsi muuttuu!

Pyydän sinua sanoittamaan yhden toiveesi ja tuomaan sen piirin, jotta kaikki sanasi voimistuvat luomassamme energiassa ja tahdossa.

shutterstock_575340148.jpg

Nyt rakas lukijani. Toivon, että sinäkin otat itsellesi hetken ja teet samoin. Jos haluat jakaa tuon hetken kanssani, toivotan sinut tervetulleeksi mukaan Vetoivoimainen Nainen -kurssille Helsinkiin 3.3.2018.

Usein olemme hyvin sokeita omille kohdillemme joilla sabotoimme omia unelmiamme ja toiveitamme. Ajatukset ja uskomukset, joilla niitä sabotoimme ovat hyvin hienosti piiloteltuina erilaisiin malleihin meissä ja näiden näkyväksi tekeminen vaatii tietoista työskentelyä. Piirissä on mahdollisuus oppia näkemään näitä malleja, oivaltaa syvemmin energiakehomme syvyyttä jolla vedämme magneetin lailla puoleemme asioita ja ihmisiä sekä voimistaa omaa tahtoaan elämänsä suhteen.

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu mukaan.

Luodaan yhdessä elämästäsi unelmiesi kaltainen!