Kaipaatko hetken hengähdystaukoa, energiaa elämääsi, omaa voimaasi tai ymmärrystä siihen mitä tällä hetkellä koet ja tunnet?

 

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivisessa energiahoidossa saat levätä hoitopöydällä huovan alla rentoutuen. Annat mielessäsi luvan hoidolle ja olet valmis päästämään irti juuri niin paljosta, vanhasta ja raskaasta energiasta, kuin siinä hetkessä pystyt. Olet valmis voimaantumaan ja vastaanottamaan uutta.

Hoidon alussa hieron kevyesti jalkojasi ja painelen jalkojesi heijastepisteitä. Alan vastaanottamaan viestejä energiakentästäsi ja auttajiltasi, henkioppailta ja enkeleiltä sekä joskus myös edesmenneiltä.

Hoito on yhteistyötä sinun ja minun sekä näkymättömän välillä. Kaikki tapahtuu sinulle parhaalla mahdollisella tavalla ja ajoituksella. Juuri ne asiat nousevat käsittelyyn ja hoidettavaksi mitkä ovat juuri nyt tärkeitä, oleellisia ja ajankohtaisia.

Tunnustelen ja vapautan energiakenttäsi virtauksia. Johdatan tukkoisia energioita pois aurastasi ja tämä syventää rentoutumistasi ja sallii tunneperäisten tukoksien vapautua kehosta esille ja edelleen pois purettavaksi. Tämä tapahtuu kerros kerrokselta ja vapauttaa kehostasi myös tunnelukkojen lisäksi fyysisiä oireita ja kipuja.

Usein hoidossa vapautuu nykyhetken lisäksi myös taakkoja ja ehdollistumia edellisistä elämistä, sikiöajalta, syntymähetkestä ja varhaisesta lapsuudesta. Tällaiset ehdollistumat vaikuttavat alitajunnan syvyyksissä ja ohjaavat ihmisen kohtaloa. Kun ehdollistumista vapautuu, ihmisen elämä alkaa kokonaisuudessaankin vapautua ja hän kykenee vastaanottamaan enemmän iloa, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Myös luova energia aktivoituu ja sen avulla on mahdollista toteuttaa laajemmin sielun pyrkimyksiä.

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

  • 90 min 90€

VAPAAT HOITOAJAT: Jyväskylä ja Helsinki -> Klikkaa tästä

HOITOVARAUKSET

heidi@heidilehikoinen.com

p. 0440880982/Heidi