Rakas Nainen, 

Oletko kyllästynyt henkisyyden vaaleanpunaiseen hattaraan, jossa mikään elämässäsi ei todella muutu, vaikka olet käynyt kymmenissä erilaisissa henkisissä illoissa ja tapahtumissa?

Mitä jos tarvitsetkin kokonaan uudenlaisen lähestymistavan henkisyyteen, jotta voisit vihdoin tuntea vahvan elinvoiman sykkivän pimpissäsi ja kehossasi ja jotta voisit antaa sen luoda unelmiesi elämän? Entä jos voisit tuntea yhteytesi korkeimpaan itseesi, aistia näkymätöntä ja kulkea johdatuksessa nauttien ihmisyydestä ja elämän runsaudesta arjen keskellä sekä kokea pelkän olemisen autuuden?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä uuteen Jumalatarkouluun, joka on Suomen syvin ja laajin vain naisille tarkoitettu henkinen koulu sisäisen potentiaalisi herättämiseen ja esiintuloon omassa elämässäsi.


Tämä on kutsu matkalle sielusi syvyyksiin. Tämä on kutsu muistaa ikiaikainen viisautesi, joka on uinunut sisälläsi jo pitkään. Tämä on kutsu Sinulle herättämään eloon sisäinen Jumalattaresi.

Jumalattarena otat vastuun omasta elämästäsi, jolloin henkisyys ja arki alkavatkin kulkea käsi kädessä ja arjen harmaus, stressi ja kiire muuttuvatkin sykkiväksi ja virtaavaksi elämäksi, joka innostaa kauneudellaan ja ihmeillään. 

Myönnän, että en voi luvata elämäsi muuttuvan satumaaksi, jossa ei olisi vaikeuksia ja haasteita. Sen sijaan voin luvata, että Jumalatarkoulun myötä kapasiteettisi kannatella niitä kasvaa ja laajenee. Sen myötä pystyt näkemään laajempia merkityksiä ja yhteyksiä asioiden ja ihmisten välillä. Ja tämä on asia, joka tulee todennäköisesti muuttamaan koko elämäsi.


Sisäisen jumalattaren löytänyt nainen...

 • on vapaa egon peleistä ja kilpailusta toisten naisten kanssa.
 • uskaltaa näyttää vapaasti tunteensa, omistaa ne ja osaa ottaa vastuun niistä.
 • tiedostaa, uskaltaa kertoa ja pitää omat rajansa.
 • innoittaa naisia ja miehiä omalla esimerkillään ja elämällään. 
 • on eloisa, energinen ja elinvoimainen ja nauttii elämästä.
 • uskoo omaan itseensä ja tietää oman arvonsa.
 • uskaltaa antautua arvoiselleen miehelle ja ilmentää feminiinistä olemustaan kehollaan ja sydämellään.
 • ymmärtää naisen todellisen voiman suuruuden ja merkityksen maailmassa sekä sen, miten sitä on vuosikausia tukahdutettu ja painettu alas.
 • ymmärtää seksuaalisuuden merkityksen ehtymättömänä elinvoiman lähteenä ja sallii, hyväksyy ja kiittää sen olemassaolosta ilman tukahduttamista.
 • uskaltaa antautua koko kehon täyttäville energiaorgasmeille.
 • uskaltaa tehdä muutoksia, kun tietää niiden olevan tarpeen, silloinkin kun muut eivät niitä hyväksy.
 • uskaltaa luoda aitoja ihmissuhteita ja vapautua vanhoista, jotka perustuvat roolien esittämiseen ja totuttuun tapaan (esim. marttyyri, uhri, miellyttäjä).
 • on ottanut vastuun itsestään ja elämästään, jonka seurauksena myös henkimaailma ja maailmankaikkeus alkavat tukea häntä koko voimallaan.


NYT SINULLA ON AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS ALOITTAA MATKA JUMALATTAREKSI KANSSANI


Jumalatarkoulu koostuu seitsemästä retriitistä, joissa otamme askelia siihen, että sinusta kuoriutuu oman elämäsi Jumalatar. 

Jumalatarkoulu on suunniteltu niin, että löydät vahvat juuresi Äiti maahan, jotka tukevat sinua elämän tuulissa omassa arjessasi ja antavat sinulle elinvoimaa, jolla uudistat elämääsi sekä ravitset kehoasi. Löydät uudenlaista elinvoimaa ja yhteyttä kehoosi, seksuaalisuuteesi ja sinun upeaan naiseuteesi.

Niin syvälle kuin kykenet juurtumaan Äiti maahan voit kurkottaa myös ylös taivaaseen ja yhdistyä korkeimpaan itseesi. Voit saada kosketuksen sinun omaan sielunsuunnitelmaasi ja tarkoitukseesi maan päällä. 

Ymmärrät, kuka syvimmiltäsi olet ja saat kosketuksen siihen, miten kaikki on jo sinussa. Sinun ei tarvitse etsiä ja jahdata ulkoisia asioita, vaan voit asettua ja antautua omaan elämääsi.

Tässä hetkessä sinulla, rakas nainen, on mahdollisuus ottaa askeleita tällaista elämää kohti ja aloittaa yhteinen matka kanssani.

Jumalatarkoulu on suunniteltu kokonaisuudeksi ja suurimman hyödyn ja annin itsellesi saat osallistumalla kaikkiin retriitteihin. Jos elämäntilanteesi ei salli sinun osallistua kaikille retriiteille, sinulla on myös mahdollisuus valita itsellesi ne retriitit, jotka kutsuvat ja palvelevat sinua tässä hetkessä eniten.


EHEYTYVÄ NAINEN -RETRIITTI 21.–23.7.2017 (TÄYNNÄ)

Tiedostat ja kohtaat omia menneisyyden haavojasi sekä ymmärrät naiseuden kollektiivisia haavoja. Aloitat eheytymisprosessin naisena. Näet tunnelukkojasi ja saat avaimet niiden käsittelyyn, jotta et toistaisi enää niin helposti menneisyyden kaavojasi.

 

VILLI NAINEN -RETRIITTI 8.–10.9.2017 (Täynnä)

Pääset kosketuksiin villin ja vaistomaisen puolesi kanssa, joka antaa sinulle voimaa ja rohkeutta tehdä elämässäsi haluamiasi asioita. 
Ymmärrät, miten elinvoimasi on yhteydessä seksuaalienergiaasi ja tunnet sen sykkivän kehossasi tuoden uutta luovaa energiaa ja intohimoa elämääsi.

Opit, kuinka tärkeää naisena on yhteytesi Äiti maahan ja luonnon elementteihin ja miten ne tukevat sinua arjessasi.

 

VETOVOIMAINEN NAINEN -RETRIITTI 27.–29.10.2017

Sen sijaan, että hakisit arvostusta itsellesi ja naiseudellesi muilta, löydätkin sen omasta sisimmästäsi.

Ymmärrät feminiini- ja maskuliinienergioiden erot ja pääset tutkimaan miten ne ilmentyvät sinussa ja ihmissuhteissasi.

Arvostat omaa seksuaalisuuttasi ja kehoasi naiseuden temppelinä sekä eheytät niihin liittyviä haavoja. Ymmärrät seksuaalisuuden pyhyyden ja kuinka se on portti jumalattaruuteen.

 

VAPAUTUNUT NAINEN -RETRIITTI 24.–26.11.2017

Ymmärrät oman menneisyytesi tapahtumia ja elämänkaartasi, omistat ne ja saat niiden sisältämät opit käyttöösi.

Olet valmis päästämään menneisyyden tarinoista irti, antamaan anteeksi ja luomaan tulevaisuuttasi.

Uskallat elää vapaasti ja aidosti niin, ettei sinun tarvitse miettiä, mitä muut sinusta ajattelevat, tai vertailla itseäsi ja elämääsi muihin ihmisiin.

 

RAKASTAVA NAINEN -RETRIITTI 9.–11.2.2018

(TÄYNNÄ)

Ymmärrät, että todellisuudessa sinä olet rakkaus. Rakkaus ei ole sinun ulkopuolellasi eikä sinun pidä tavoitella sitä muualta: se on ollut synnyinlahjanasi aina.

Opit pois tavoista, rajoitteista ja uskomuksista, jotka ovat rakkauden tiellä.
Kun löydät rakkauden itsestäsi, se alkaa laajentua ja haluat jakaa sitä myös muille.

 

LUMOAVA NAINEN -RETRIITTI 13.–15.4.2018

(TÄYNNÄ)

Vahvistat intuitiotasi sekä opit käyttämään sitä omaksi ja muiden hyödyksi.

Opit tuntemaan tietoisuuden tasot, mitä ne tarkoittavat ja miten ne laajentuvat. Opit tunnistamaan sisäisen viisautesi oman sisäisen mölysi keskeltä. Opit lisää energiakehostasi ja energiakeskuksista sen sisällä.

 

PYHÄ NAINEN -RETRIITTI 18.–20.5.2018

(ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ)

Avaudut omalle sielunpolullesi ja johdatukselle elämässäsi. Opit, kuinka voit naisena hoitaa pelkällä olemassaolollasi. Ymmärrät lisää näkymättömästä, auran tasoista ja siitä, kuinka pystyt tunnistamaan erilaisia energioita. 


TÄMÄ ON JUMALATARKOULU

Kun tulet nyt mukaan Jumalatarkouluun, saat:

 • Pääsyn seitsemään retriittiin: 1) Eheytyvä Nainen, 2) Villi Nainen, 3) Vetovoimainen Nainen, 4) Vapautunut Nainen, 5) Rakastava Nainen, 6) Lumoava Nainen ja 7) Pyhä Nainen.
 • Pääsyn ainutlaatuiseen koulutuskokonaisuuteen Suomessa kauniissa ja idyllisessä Tuomiston Kartanossa, joka tarjoaa ruoan ja majoituksen sekä loistavat puitteet koulutukselle taianomaisessa luontoympäristössä.
 • Ohjaajan ja ryhmän tuen tehdä eheytymiseen tarvittavaa sisäistä työtä lempeässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmä ja ohjaaja ovat sinulle peilejä itsesi kohtaamiseen ja elämässäsi olevien ihmissuhteiden ymmärtämiseen.
 • Monipuoliset harjoitukset ja ammattitaitoisen ohjauksen sekä henkimaailman tuen.
 • Tarkasti laaditun koulutuksen, joka vie sinut askel askeleelta kohti naiseuden syvintä olemusta ja sen esiintuloa sinussa.
 • Koulutuksen, joka tukee sinua naisena omassa elämässäsi ja työssäsi, jos teet esimerkiksi valmennus- tai hoitotyötä tai olet työssäsi muutoin tekemisissä ihmisten kanssa.

TULE MUKAAN PYHÄ NAINEN -RETRIITILLE!

Kustannukset ovat kaikkiaan vain 349 (sis. alv.) / retriitti (sisältää ohjauksen, majoituksen ja ruoat)

tuomiston-kartano2.jpg

 

TUOMISTON KARTANO, KARKKU

Aika ja paikka:
Alkaa: Pe 18.05.2018 klo 14
Päättyy: Su 20.05.2018 klo 16    
Tuomiston Kartano: Riippiläntie 32, 38100 Karkku
Hinta: 349 € (sisältää majoituksen sekä herkullisen kasvisruoan) 

(NELJÄ PAIKKAA JÄLJELLÄ)

Kun painat yllä olevaa nappia tai klikkaamalla tästä, pääset maksamaan turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Halutessasi voit myös maksaa luottokortilla yhdessä erässä klikkaamalla tästä tai kahdessa erässä klikkaamalla tästä.

21198494_1969752659928899_125272129_o.jpg

Palautteet jo järjestetyistä retriiteistä

Olen todella onnellinen siitä, että osallistuin retriitillesi.

Osaat valita ryhmälle juuri oikeat harjoitukset. Osaat ohjata kipupisteitä kohti, mutta hyvin lempeästi. Tuntuu siltä, että mitään ei ole pakko tehdä vaan saan tehdä asioita itseäni varten ja omassa tahdissani.

Saat jokaisen antamaan jotain itsestään ja tämä taas antaa paljon muille ryhmäläisille.
Annat tilaa kaikille tunteille. Tuntuu, että mitään väärää ei voi sanoa. Ilmapiiri on lämmin ja turvallinen.

Teet todella arvokasta työtä ja sinussa on ihailtavaa viisautta ja rakkautta.

~Soila ~
Retriitti on ollut ihan äärettömän antoisa ja voimaannuttava. On tuntunut hyvältä joutua kohtaamaan omat tunteensa ja lukkonsa ja sanomaan ne ääneen vieraiden ihmisten edessä.

Parasta on ollut, kun on huomannut, että jokainen voi tuoda omat pelkonsa ja heikkoutensa omana itsenään retriittiin ja oivallus siitä, että on niin erilaisia ihmisiä ja kaikki kokevat elämän ja ihmissuhteet omalla tavallaan, ja jokaisella lapsuuden kokemukset ovat vaikuttaneet siihen millainen tänä päivänä on.

Tunteista puhuminen on todella tärkeää ja sille täällä on ollut tilaa. Kaikki harjoitukset ovat olleet hyviä. En muuttaisi retriitissä mitään.

Sinulla on ihana rauhallinen ja tilaa antava tapa kohdata muut ja se tuntui hyvältä viikonloppuna.

~ Laura ~
Tärkeintä tällä retriitillä on ollut se, että olen päässyt lähemmäksi itseäni taas vähän enemmän, että olen saanut oivaltaa ja huomata paremmin, missä kohdin matkaani olen ja mikä nyt on tärkeää.

Minulle on myös ollut tärkeää saada sinun ja muiden naisten tukea omalle kokemukselleni, sillä minulla ei ole elämässäni montakaan naista, joiden kanssa käydä läpi näitä. Tärkeää on ollut se, että olen saanut tilaa tutkia, mitä minussa naisena tapahtuu.

Minä luotan sinuun ja kykyihisi täysin.

Suosittelen retriittiä jokaiselle ja kaikenikäisille naisille. Ei ole syytä olla ottamatta aikaa itselle, olla oppimatta tuntemaan itseään naisena ja juhlistaa tätä kauneutta. Naiseus on voimavara.

~ Raisa ~

Kuka on ohjaajasi Heidi Lehikoinen

Olen Heidi Lehikoinen, naisten eheyttäjä, voimaannuttaja ja villitsijä. 

Henkisenä valmentajana ja ohjaajana sekä intuitiivisena energiahoitajana autan naisia vapautumaan menneisyyden haavoista, rooleista ja painolasteista, jotka rajoittavat elämää tässä hetkessä. Työkavereinani toimivat näkymättömän maailman auttajat, henkioppaat ja enkelit. Tärkein työkaluni on oma yhteyteni Korkeimpaan. 

Intohimonani on auttaa jokaista naista vapauttamaan feminiininen olemuksensa ja ilmentämään syvintä olemustaan omassa arjessaan.

Jumalatarkoulu on visioni ja unelmani, jonka avulla voin auttaa naisia eheytymään ja voimaantumaan parhaalla mahdollisella tavalla – juhlistamaan naiseutta kaikkialla sekä tuomaan rakkauden, lempeyden, intohimon ja myötätunnon osaksi jokapäiväistä elämää.

Heidi, olet Naiseuden Jumalatar. Sinulla on avaimet eheyttää ja parantaa. Syleilet olemuksellasi kaikkia ja se siivittää kohti rakkautta.
-Heidin asiakas-
Heidi osaa ohjata kipupisteitä kohti, mutta hyvin lempeästi. Tuntuu siltä, että mitään ei ole pakko tehdä vaan saan tehdä asioita itseäni varten ja omassa tahdissani.
-Soila-
Siivet selässä, sydän auki, lempeällä otteella Heidi auttaa valmennettavaa. Sinussa on sielun syvyyttä ja kauneutta, jota haluaa seurata. Ja josta muut pystyvät ammentamaan, kuin keidas aavikossa. Olet lämmin, viisas ja upea.
-Heidin asiakas-
 

Työskennellessäni sinun kanssasi annan kaikki tietoni ja taitoni, jonka elämä on minulle opettanut, auttaakseni juuri sinua löytämään todellisen itsesi sekä elämään energistä, aitoa, villiä ja omannäköistä elämää.

Olisin iloinen ja onnellinen, jos saan jakaa tätä matkaa myös sinun kanssasi <3!


PAIKKOJA JUMALATARKOULUUN ON RAJOITETUSTI; JOTEN VARAATHAN OMAN PAIKKASI HYVISSÄ AJOIN


Vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin

 

Tarvitseeko minun osallistua Jumalatarkoulun kaikkiin retriitteihin?

Ei tarvitse. Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua Villi Nainen -retriittiin.

 Voit valita itsellesi ne retriitit, jotka kutsuvat sinua tässä hetkessä ja elämäntilanteessasi eniten. Jumalatarkoulu on kuitenkin suunniteltu kokonaisuudeksi ja suurimman hyödyn ja annin itsellesi saat osallistumalla kaikkiin retriitteihin.

Mitä kaikkea koko Jumalatarkouluun kuuluu?

Jumalatarkoulu koostuu seitsemästä retriitistä ja alkaa Eheytyvä Nainen -retriitillä.


Jumalatarkouluun kuuluvat myös seuraavat kuusi retriittiä: Villi Nainen (ilmoittautuminen käynnissä), Vetovoimainen Nainen, Vapautunut Nainen, Rakastava Nainen, Lumoava Nainen ja Pyhä Nainen. Jumalatarkoulun kustannukset kattavat opetuksen ja ryhmätyöskentelyn lisäksi majoituksen ja ruokailut.

Olen kiinnostunut Jumalatarkoulusta: mistä saan lisätietoa ja kuinka voin ilmoittautua siihen?

Otan Jumalatarkouluun ennakkoilmoittautumisia vastaan tällä hetkellä. Siinä on rajoitettu määrä paikkoja, joten jos haluat varmistaa paikkasi siinä, kannattaa lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen heidi@heidilehikoinen.com. Samaisessa osoitteessa vastaan myös muihin mahdollisiin kysymyksiisi.

Minulla on ensimmäisen retriitin aikaan jo sovittua menoa ja nyt mietin, josko peruisin menoni ja osallistuisin Jumalatarkoulun Villi Nainen -retriittiin. Mitä teen?

Tämä on hyvä kysymys. Löydät vastauksen sisältäsi. Elämä on valintoja täynnä. Jos menosi on sinulle oikeasti tärkeä, sinun kannattaa mennä sinne, mutta usein meille naisille on vaikeaa ottaa tilaa ja aikaa itsellemme.
    
Se, että sinulla on hyvä olla, on myös äärimmäisen tärkeää läheisten ihmisten hyvinvoinnille. Kun autat itseäsi, autat muita. Kannattaa kysyä itseltäsi, olisiko kaikesta huolimatta nyt hyvä hetki ottaa aikaa itsellesi.

Kannattaako osallistua juuri nyt tähän viikonloppuun, koska minulla on juuri nyt vaikeaa / voimavarat vähissä / taloudellisesti tiukkaa...?

Usein meillä ei ole koskaan täydellistä aikaa muutokselle.
    
On erilaisia haasteita: kesälomasuunnitelmia, työkiireitä, lasten harrastuksia ja kaikkea, mitä arki tuo tullessaan. Kuitenkin kun osallistut viikonloppuun, lähdet sieltä kotiin voimaantuneempana uusin ajatuksin ja ideoin. Päästät irti jostain kipeästä asiasta ja siten saat lisää energiaa, koska se asia ei ole enää taakkana. Viikonloppu on myös hyvä paikka ottaa itsellesi aikaa ja pysähtyä sekä rauhoittua. Se voi olla juuri kaipaamasi hengähdyshetki kiireisen arjen keskellä.
    
Suosittelenkin, että oikeasti otat aikaa juuri sinun hyvinvoinnillesi ja ilmoittaudut mukaan. Tarjoan myös osamaksuvaihtoehtoja, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua.

Tule mukaan eheytymään ihanaksi ja aloita matka oman elämäsi Jumalattareksi!


Lisää palautteita retriiteistä

Kiitos mahtavasta retriitistä. Viikonloppu oli upea kokemus oivalluksia täynnä. Itse kurssi, ohjaaja ja osallistujat sekä ympäristö mahdollistivat oman matkan tekemisen ja oman sydämen kuulemisen. Ilman tätä kokemusta en olisi päässyt ja uskaltanut oikeasti pysähtyä ja hiljentyä oman itseni ja sisimpäni äärelle. Ja kuullut, mitä minä itse tunnen ja haluan. Retriitti vahvisti omaa voimaani ja toi rohkeutta kuunnella omaa intuitiota.

Retriitillä käytettiin paljon erilaisia harjoituksia, joita voi käyttää myös omassa arjessa ja elämässä. Oli tärkeää päästä myös omalle epämukavuusalueelle, koska sieltä pääsi käsiksi myös niihin asioihin, joita ei tietoisella mielellä olisi voinut käsitellä.

Turvallinen ympäristö ja ilmapiiri mahdollistivat sen, että kaikki uskalsivat olla aidosti omia itsejään ja avoimia.

Päällimmäisiksi tunteiksi jäivät kiitollisuus, rakkaus, lempeys, vapaus ja rohkeus. Kiitos ❤!

~ Tiia ~
Kiitos lempeästä viikonlopusta. Tässä sitä mutustelen taas, mitä oivalsin, muistin. Miten voisin rakastaa itseäni arjessa enemmän?

Kohti todellista itseä askel kerrallaan. Joskus harppoen, joskus eestaas sahaten. Johtotähden muistan kuitenkin: se on rakkaus ja se on sisälläni.

Armoa, iloa, kirkkautta arkeen. Toivottavasti tiemme kohtaavat uudelleen joskus taas..! ❤

~ Karoliina ~

TULE MUKAAN PYHÄ NAINEN -RETRIITILLE!

TUOMISTON KARTANO, KARKKU

Aika ja paikka:
Alkaa: Pe 18.05.2018 klo 14
Päättyy: Su 20.05.2018 klo 16    
Tuomiston Kartano: Riippiläntie 32, 38100 Karkku
Hinta: 349 € (sisältää majoituksen sekä herkullisen kasvisruoan) 

(NELJÄ PAIKKAA JÄLJELLÄ)

Kun painat yllä olevaa nappia tai klikkaamalla tästä, pääset maksamaan turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Halutessasi voit myös maksaa luottokortilla yhdessä erässä klikkaamalla tästä tai kahdessa erässä klikkaamalla tästä.


Nähdään retriitillä!

Rakkain terveisin,
- Heidi