Meditaatio on mahdollisuus ymmärtää itseään ja elämää syvemmin, vapautua monilla eri tasoilla sekä lisätä elämäniloa. Tietoisuus syntyy meditaation avulla. Kun mielesi on täysin tyyni, tietoisuus säteilee koko olemuksestasi. Meditatiivinen ihminen on tyyni ja onnellinen, hän ei tavoittele mitään, vaan iloitsee olemassaolostaan.

Löydä sisäinen rauha ja hiljaisuus, jossa voit kohdata itsesi syvällisesti hengen tasoilla. Salli itsesi rentoutua ja hiljentyä tähän hetkeen, kuulemaan sisintäsi. Meditaatio on jokaiselle ihmisille yksilöllinen ja ainutlaatuinen kokemus.

Käytämme apunamme meditaatioilloissa mantroja ja hengitystä viemään meitä yhteyteen sisimpäämme kanssa

“Kohtaloiden kirjo tällä planeetalla on loputon, mutta meitä kaikkia yhdistää kaipuu. Olisipa ymmärrystä ja näkemysä siitä, mikä on olemassaolon ja koko hullun maailman tarkoitus! Kaipaamme kuka mitäkin: parempaa palkkaa, seikkailuja, arvostusta, kuuluisuutta, rakkautta, lasta tai kumppania. Ikävä on eri näköinen sinulla ja minulla, mutta kaiken etsimisen takana voi olla yksi ja sama kaipuu kotiin, yhteyteen oman alkuperäisen itsen, sisimmän ja sielun kanssa.

Mantra auttaa ihmistä rakentamaan joka päivä uudelleen yhteyden korkeimpaan itseensä ja siihen osaan olemustaan, joka on henkinen ja jumalallinen. Se osa on aina olemassa, kaikilla meistä, tosin monilla piilossa paksujen suojamuurien takana. Suojausten rakentamiseen on meillä kullakin ollut omat syymme. Jonain päivänä saatat olla valmis purkamaan muurit todellisen olemuksesi ympäriltä ja aloittamaan elämän sellaisena ihmisenä kuin sinun alun perin piti olla tässä maailmassa. Pyhä kirjoitus, rukous, mantra tai meditaatio voi toimia siltana omaan todelliseen olemukseesi. Kun löydät siltasi, huomaat sen kyllä. Kotiinpaluun riemu tuntuu voimakkaana elämyksenä ja liikutuksena.”
— Teija Enonranta: Japji Sahib, Mielen joogaa

Meditaatioillat JYVÄSKYLÄSSÄ kevät 2019

Kokoontumiset: 

  • Ke 20.3.

  • Ke 17.4.

Aika: klo 18- 19.30

Paikka: Jyväskylä

Hinta: 10€ (sis. alv24%)/kerta

Ilmoittautumiset: heidi@heidilehikoinen.com