Nainen, mitä jos muuttuisit energiamagneetiksi ihanille asioille, ravitseville tapahtumille, onnelle, ilolle, runsaudelle, rakkaudelle ja kaikelle sille, mitä elämääsi haluat... Sen sijaan, että joutuisit tekemään toistuvasti raskasta työtä, vuodattamaan hikeä, kyyneleitä ja voimiasi saavuttaaksesi niitä…

Olisitkin rakkaus ja sitä kautta vetäisit puoleesi lisää rakkautta ja rakastettavaa.

Lopettaisit olemasta pieni ja avuton tai niin vaatimaton ettet uskalla ottaa kaikkea hyvää vastaan. Ymmärtäisit, että olet henkinen olento kehopuvussasi, joka on täynnä energiaa. Ja näkisit, että värähtelemällä sähköisesti voit houkutella kaiken haluamasi luoksesi. Kaikki mahdollisuudet ovat jo olemassa.

Ja silti saattat tuntea, että osa asioista ei ole kovista ponnisteluista huolimatta käsiesi ulottuvilla. Ja tätä on voinut kestää vuosia eikä tilanne ole isoista yrityksistä huolimatta muuttunut.

Kyse on siitä, että usein toiveemme ja halumme eivät ole linjassa sen kanssa, keitä me olemme ajatuksiltamme, tunteiltamme ja energialtamme.

Aivan kuten Tommy Hellsten sanoi: “Varo toivomasta mitä haluat, saatat saada sen mitä tarvitset.”

Vetovoimaisuuteen siirtyessä, siis siihen että alat oikeasti vetää toivomiasi asioita puoleesi, pitää ensin käsitellä ne asiat, mitkä ovat tällä tavoin määritellyn vetovoimaisen elämän tiellä.

Joudut kurkkaamaan sisäänpäin ja katsomaan läpi niitä asioita ja tunteita, jotka ovat syitä siihen mitä nyt vedät puoleesi. Kun nämä asiat nähdään, eheytytään ja niistä tullaan tietoiseksi, voit astua toisenlaiseen elämään.

Elämään, jossa oikeasti sisäinen maailmasi on linjassa sinun toiveidesi kanssasi ja alkaa heijastua myös ulkomaailmaan. Eikä arki enää tämän jälkeen olekaan jokapäiväistä tuskaa ja taistelua, vaan sinun energiasi mukainen kaunis luomus.


Jos haluat oppia muuttamaan energiavärähtelyäsi ja muuttua tällä tavoin Vetovoimaiseksi Naiseksi, tule mukaan kurssipäivään.

Kurssin aikana käsittelemme mm. seuraavia teemoja:

  • Pääset oivaltamaan ja selkiyttämään sen, mitä haluat vetää puoleesi Vetovoimaisena Naisena.

  • Mitä tarkoittaa, että olet henki kehopuvussa ja miten se liittyy energiamagneetin aktivointiin sinussa.

  • Ymmärrät kuinka voit muuttaa energiavärähtelysi ja tulla Vetovoimaisemmaksi Naiseksi.

  • Pääset kosketuksiin niihin asioihin, jotka ovat sinussa sen tiellä, että vedät puoleesi kaiken haluamasi… ja kuinka voit poistaa nämä esteet.

  • Miksi joskus tuntuu siltä, että vedät puoleesi päinvastaista kuin mitä toivot… ja kuinka voit kääntää tämän.


Vetovoimainen Nainen -kurssi, HELSINKI

Aika: La 3.3. Klo 11-17

Hinta: 65€/hlö

Paikka: Hautomo: Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki


OLEN HEIDI LEHIKOINEN, NAISTEN EHEYTTÄJÄ, VOIMAANNUTTAJA JA VILLITSIJÄ. 

_MG_6400tehty.jpg

Henkisenä valmentaja ja ohjaajana sekä intuitiivisena energiahoitajana autan naisia vapautumaan menneisyyden haavoista, rooleista ja painolasteista, jotka rajoittavat elämää tässä hetkessä.

Työkavereinani toimivat näkymättömän maailman auttajat, henkioppaat sekä enkelit. Tärkein työkaluni on yhteyteni omaan sisimpääni sekä sitä kautta Kaikkeuteen.

Intohimonani on auttaa jokaista naista vapauttamaan feminiininen olemuksensa ja ilmentämään syvintä olemustaan omassa arjessa.

Jumalatarkoulu on visioni ja unelmani, jonka avulla voin auttaa naisia eheytymään ja voimaantumaan kauniilla ja turvallisella tavalla - juhlistamaan naiseutta kaikkialla sekä tuomaan rakkauden, lempeyden, intohimon ja myötätunnon osaksi jokapäiväistä elämää.

“Heidi, olet Naiseuden Jumalatar. Sinulla on avaimet eheyttää ja parantaa. Syleilet olemuksellasi kaikkia ja se siivittää kohti rakkautta.
-Heidin asiakas-
“Heidi osaa ohjata kipupisteitä kohti, mutta hyvin lempeästi. Tuntuu siltä, että mitään ei ole pakko tehdä vaan saan tehdä asioita itseäni varten ja omassa tahdissani.
-Soila-
“Siivet selässä, sydän auki, lempeällä otteella Heidi auttaa valmennettavaa. Sinussa on sielun syvyyttä ja kauneutta, jota haluaa seurata. Ja josta muut pystyvät ammentamaan, kuin keidas aavikossa. Olet lämmin, viisas ja upea.
-Heidin asiakas-

 

Työskennellessäni sinun kanssasi annan kaikki tietoni ja taitoni, jonka elämä on minulle opettanut, auttaakseni juuri sinua löytämään todellisen itsesi sekä elämään energistä, aitoa, villiä ja omannäköistä elämää.


Vetovoimaisin terveisin,

Heidi